Dobrote iz Pekarstva Gorenc

Smo podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo, trgovino in transportom. Osnovna dejavnost naše pekarne je peka kruha, peciva in slaščic. Izdelki so izdelani ročno, zato so kvalitetnejši in okusnejši.

Oskrbujemo tudi menze in gostilne, naše stranke so KZ Ivančna Gorica ter trgovine na območju Ljubljane, Grosupljega, Ivančne Gorice in Trebnjega.

V naših proizvodnih enotah izdelujemo pekarske in slaščičarske izdelke prilagojene lokalnemu okusu. Naša vizija je, da smo blizu svojemu potrošniku, da se prilagaja njegovim željam in potrebam in da oskrbujemo s svojimi izdelki vse potencialne stranke v naši bližnji okolici in na področju vse Slovenije. Zato nameravamo še popestriti našo ponudbo ter se razširiti v kraje, kjer smo morebiti nekoliko slabše prisotni.


Zgodovina podjetja

Začetki Pekarstva Gorenc segajo v leto 1991. Takrat smo imeli prostore, v katerih smo izdelovali naše pekarske in slaščičarske dobrote, v najem. Nato smo leta 1992 prostore, kjer je danes tudi sedež podjetja, prevzeli. V samih začetkih smo bili v podjetju le trije zaposleni. Sloves o dobrotah iz Pekarstva Gorenc se je širil in obseg dela je začel naraščati. Danes zaposlujemo štirinajst delavcev.

Vsi naši izdelki so izdelani ročno, zato so kvalitetnejši in okusnejši. Celoten čas obstoja in poslovanja našega pekarstva vlagamo v razvoj in izboljšanje proizvodnje. Največja zasluga, da so naši izdelki kakovostni in storitve učinkovite, pa gre seveda našim zaposlenim, ki so predani Pekarstvu Gorenc.

Željo po naših slastnih in okusnih izdelkih lahko potešite v kateri izmed naših trgovin ali pa nas obiščete v industrijski prodajalni, saj pri nas vsak dan zadovoljimo želje ljubiteljev prvovrstnih pekovskih izdelkov.